Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Навчальні плани Викладачу Структура та управління Матеріально-технічна база Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Гуртожиток Умови доступності Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Протидія булінгу

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

З Європою в серці!

Дата: 20.05.2019

 Метушливо, активно та весело студенти та викладачі Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій відзначили День Європи.

На Європейській площі колектив ВК НУХТ гідно  презентував свій навчальний заклад, розповів про всі переваги вступу та особливості студентського життя під час виставки «Європейська освіта в Україні».

Традиційно біля Вежі проходив фестиваль талантів «Студентська весна – 2019», який розпочався масовим флешмобом «Ми європейська молодь».

З танцями та піснями яскраво виступили учасники художньої самодіяльності коледжу: народний аматорський гурт української пісні «Мрія», чоловічий гурт патріотичної пісні «Єдність» та народний  ансамбль  танцю «Юність».

 В Україні відзначають День Європи - як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. А для молоді – це день єдності, дружби та спілкування. Це час коли твориться історія – разом!