Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Викладачу Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Відділення технології та організації виробництва

Відділення технології та організації виробництва як структурний підрозділ коледжу  функціонує з  01 вересня 2011 року. Воно   створено на базі  технологічного (що функціонувало з 1968 року)  та економічного ( що функціонувало з 2000 року) відділень.
      На відділенні здійснюється  підготовка молодших спеціалістів з трьох  спеціальностей: 
      5.05170107 «Виробництво жирів і жирозамінників» 
     (напрям підготовки  6.051701 Харчові технології та інженерія);
      5.03060101 «Організація виробництва» 
     (напрям підготовки 6.030601 Менеджмент);
      У 2014 році відкрито нову спеціальність - 5.05170101 "Виробництво харчової продукції"       (напрям підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія).
      У складі 13 навчальних груп  навчається 307 студентів.
      Відділення має потужну  матеріально-технічну базу,  яка постійно оновлюється. Функціонує 8 спеціалізованих навчальних кабінетів та 3 лабораторії.
      Крім теоретичних  занять  студенти набувають  практичних навичок під час практики  на таких підприємствах, як:
      ПрАТ «ВОЖК», «АВІС», «Вінницька кондитерська фабрика»,  ВАТ «Хлібпром» та багатьох інших.
      На відділенні працює високопрофесійний викладацький колектив. 
      Функціонує дві випускаючих циклових комісії – технологічних та економічних дисциплін,  які об’єднують 18 викладачів.
      Заняття проводяться змістовно, із застосуванням сучасних технологій та методів. У вільний від занять час студенти займаються у предметних, фахових та гуртках технічної творчості.
      Студенти спеціальностей  «Організація виробництва»  опановують  навики організації бізнесу, створення малих підприємств, ефективного управління ними в умовах нестабільної економіки, правову  підготовку  в галузі організації і здійснення підприємницької діяльності,  набувають уміння управляти трудовими колективами в  найскладніших виробничих ситуаціях, а також  знання  з організації зовнішньоекономічних зв’язків. 
      Студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників» отримують знання, необхідні до виробничо-технологічної, контролюючої, проектної, організаційно-управлінської та дослідницької  діяльностей на підприємствах олієжирової  та  на  галузях харчової промисловості. Набувають навичок здійснювати технологічні процеси, забезпечувати відповідність розроблюваних проектів технічним завданням і чинним нормативним документам, додержання високої якості продукції; встановлювати поопераційний маршрут оброблення сировини і контроль за усіма операціями технологічної послідовності.
      Кращі студенти  – переможці та призери  Всеукраїнських та міжнародних олімпіад  і конкурсів, обласних олімпіад  з фахових дисциплін, учасники    конференцій,  стипендіати міської ради, обласної  Державної адміністрації, Президента України.
      Випускники коледжу мають можливість продовжити  навчання за обраною спеціальністю у Національному університеті харчових технологій, Вінницькому Національному аграрному університеті, Вінницькому торговельно-економічному інституті, Національному технічному університеті «Харківський політехнічний університет», Вінницькому  Національному технічному університеті, Тернопільському Національному технічному університеті ім. І. Пулюя, Українському Державному  хіміко-технологічному університеті, м. Дніпропетровськ.  
      Ласкаво просимо  допитливих, наполегливих, розумних до навчання на одному з найкращих відділень  Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій !