Категорії
Психологічна служба
Дистанційна освіта
Довідка абітурієнта
Студенту Вступникам до НУХТ Освітні програми Викладачу Відділення коледжу Циклові комісії Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Відділення технології та організації виробництва

Відділення технології та організації виробництва як структурний підрозділ коледжу  функціонує з  01 вересня 2011 року. Воно   створено на базі  технологічного (що функціонувало з 1968 року)  та економічного ( що функціонувало з 2000 року) відділень.
      На відділенні здійснюється  підготовка молодших спеціалістів з трьох  спеціальностей: 
      5.05170107 «Виробництво жирів і жирозамінників» 
     (напрям підготовки  6.051701 Харчові технології та інженерія);
      5.03060101 «Організація виробництва» 
     (напрям підготовки 6.030601 Менеджмент);
      У 2014 році відкрито нову спеціальність - 5.05170101 "Виробництво харчової продукції"       (напрям підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія).
      У складі 13 навчальних груп  навчається 307 студентів.
      Відділення має потужну  матеріально-технічну базу,  яка постійно оновлюється. Функціонує 8 спеціалізованих навчальних кабінетів та 3 лабораторії.
      Крім теоретичних  занять  студенти набувають  практичних навичок під час практики  на таких підприємствах, як:
      ПрАТ «ВОЖК», «АВІС», «Вінницька кондитерська фабрика»,  ВАТ «Хлібпром» та багатьох інших.
      На відділенні працює високопрофесійний викладацький колектив. 
      Функціонує дві випускаючих циклових комісії – технологічних та економічних дисциплін,  які об’єднують 18 викладачів.
      Заняття проводяться змістовно, із застосуванням сучасних технологій та методів. У вільний від занять час студенти займаються у предметних, фахових та гуртках технічної творчості.
      Студенти спеціальностей  «Організація виробництва»  опановують  навики організації бізнесу, створення малих підприємств, ефективного управління ними в умовах нестабільної економіки, правову  підготовку  в галузі організації і здійснення підприємницької діяльності,  набувають уміння управляти трудовими колективами в  найскладніших виробничих ситуаціях, а також  знання  з організації зовнішньоекономічних зв’язків. 
      Студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників» отримують знання, необхідні до виробничо-технологічної, контролюючої, проектної, організаційно-управлінської та дослідницької  діяльностей на підприємствах олієжирової  та  на  галузях харчової промисловості. Набувають навичок здійснювати технологічні процеси, забезпечувати відповідність розроблюваних проектів технічним завданням і чинним нормативним документам, додержання високої якості продукції; встановлювати поопераційний маршрут оброблення сировини і контроль за усіма операціями технологічної послідовності.
      Кращі студенти  – переможці та призери  Всеукраїнських та міжнародних олімпіад  і конкурсів, обласних олімпіад  з фахових дисциплін, учасники    конференцій,  стипендіати міської ради, обласної  Державної адміністрації, Президента України.
      Випускники коледжу мають можливість продовжити  навчання за обраною спеціальністю у Національному університеті харчових технологій, Вінницькому Національному аграрному університеті, Вінницькому торговельно-економічному інституті, Національному технічному університеті «Харківський політехнічний університет», Вінницькому  Національному технічному університеті, Тернопільському Національному технічному університеті ім. І. Пулюя, Українському Державному  хіміко-технологічному університеті, м. Дніпропетровськ.  
      Ласкаво просимо  допитливих, наполегливих, розумних до навчання на одному з найкращих відділень  Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій !