Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Досягти успіху разом з ВіФК НУХТ!

Дата: 25.02.2023

         Зовсім скоро вступна кампанія -2023 і зрозуміло, що в майбутніх абітурієнтів виникає низка запитань. У ВіФК НУХТ відповіді є!
         Тож сьогодні, 25 лютого, в коледжі пройшов День відкритих дверей. Зустріч відбулась у форматі онлайн на платформі Zoom.
         Що таке мотиваційний лист? Навіщо потрібен і як функціонує електронний кабінет? Які іспити потрібно скласти? Що таке конкурсний та прохідний бал? Підготовчі курси та їх вагомість при вступі... Про все це детально розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Данильченко.
         Звісно, інтернет-аудиторія отримала важливу інформацію про спеціальності, які відповідають трендам сьогодення; дуальну та ступеневу освіту; сучасне матеріально- технічне забезпечення; можливості для особистісного розвитку студентів та різноманіття їх дозвілля в стінах коледжу тощо.
         Завершилась віртуальна зустріч у форматі " запитання- відповідь", що свідчить про інтерес гостей заходу.
         Якісні знання, професійний викладацький колектив, цікаве дозвілля студентів, сучасна матеріально-технічна база... – це візитівка нашого коледжу і запорука успішного професійного зростання молодого покоління!
         Бажаємо Тобі, майбутній абітурієнте, зробити правильний вибір та реалізувати свої інтелектуальні та творчі здібності.
         Чекаємо на тебе!
         Приєднуйся до нашої коледжанської родини!

 

ФОТО