Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Підвалини української Конституції

Дата: 28.06.2022

         День Конституції України — це одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення. Основний закон держави було прийнято у 1996 році, 26 років тому. День Конституції сьогодні особливо важливий для нас, у часи, коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором.
         Правовиховна та правоосвітня робота у ВСП «ВіФК НУХТ» опирається на формування і розвиток правової свідомості студентів. У рамках державного свята для студентської  аудиторії презентовано  віртуальний історико – правовий екскурс  «Віхи створення Основного Закону». Викладач соціальних дисциплін Раїса Лисій проаналізувала етапи становлення Конституції.
         Конституція України закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, усе  за що воюють наші доблесні воїни. 
         Тож нехай  Основний Закон  забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації кожному громадянину, під мирним українським небом.