Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Відбулося розширене онлайн – засідання Адміністративної ради коледжу

Дата: 14.05.2020

14 травня 2020 року відбулося розширене онлайн – засідання Адміністративної ради коледжу. У нараді взяли участь члени адміністрації, голови циклових комісій та гаранти освітніх програм спеціальностей.
У порядку денному було розглянуто 6 питань. Про якість дистанційного навчання та особливості закінчення навчального року  наголосив у вступному слові директор коледжу В.А. Керницький.
Завідувачі відділень: С.К. Горбачова, В.О. Маранчак, Л.В. Скородзієвська, В.П. Скакун відзвітували про результати виконання навчального плану студентами 3-4 курсів (захисту курсових проєктів, складання екзаменів у дистанційній формі).
Питання щодо можливостей та ризиків в організації дистанційного проведення практик, дипломного проєктування та захисту дипломних проектів  розкрили гаранти освітніх програм: Л.В. Кукурудзяк, А.В. Очеретна, Л.П. Кротова, Л.В. Скородзієвська, Н.Г. Рихлюк, С.С. Заліська, Ю.Ю. Кукурудзяк.
І.А. Філіпська, заступник директора з навчальної роботи,  проінформувала про оформлення та подання звітної документації викладачами і студентами в умовах карантину  та про особливості отримання студентами документів про освіту. Особливу увагу звернула на зміни у проведенні  державної підсумкової атестації у формі ЗНО для студентів другого курсу.
Заступник директора з навчально-методичної роботи Н.М. Данильченко висвітлила інформацію щодо дистанційної роботи курсів: з підготовки до  ЗНО для студентів та підготовчих для майбутніх вступників; повідомила про зміни в Умовах прийому до фахових коледжів, викликані пандемічною ситуацією.
 Н.М. Любчак, заступник директора з виховної роботи, проаналізувала стан профорієнтаційної роботи, що проводиться на даному етапі, та висловила побажання і надалі на достойному рівні у роботі з абітурієнтами підтримувати  позитивний імідж нашого коледжу.  
У підсумку директор коледжу В.А. Керницький відзначив, що потенціал педагогічного колективу спроможний долати і долає виклики сьогодення, та порекомендував поширювати кращий досвід циклових комісій з використання технологій дистанційного навчання в усіх напрямках роботи коледжу.
Питання, що обговорені на сьогоднішній нараді, будуть розглянуті на циклових комісіях в онлайн-спілкуванні.

 

ФОТО