Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Волонтер – не робота, а покликання!

Дата: 09.12.2019

Нещодавно у світі відзначали Міжнародний День волонтера, метою якого є публічне визнання діяльності добровольців, які віддають свій час, знання та наснагу, працюючи на користь суспільства.

З цієї нагоди  студенти та викладачі коледжу стали учасниками мистецької акції «В ім’я соціального розвитку» спільно з Валентиною Погребняк, активісткою волонтерського руху, та старшим науковим співробітником відділу образотворчого мистецтва Вінницького обласного художнього музею Ольгою Казьмірук.

Валентина Погребняк презентувала  свій фільм «Я –волонтер», який самостійно зняла  під час поїздок на схід України.  На завершення зустрічі молодь залишила слова вдячності захисникам Батьківщини на прапорі, який Валентина Іванівна возила з собою 42 рази на схід України.

Про діяльність волонтерів студенти  Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій  знають  не з екранів телебачення. Адже в освітньому закладі активно працює волонтерське об’єднання «Дорогою добра» відоме своїми  добрими та корисними справами.

Дякуємо усім, хто присвячує свій час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.

Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!

ФОТО