Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Професія автомеханіка – як успіх у житті!

Дата: 19.11.2019

         Здобувачі спеціальності «Автомобільний транспорт» підбили підсумки проведення професійного місяця автомеханічного відділення, присвяченого Дню автомобіліста і дорожника. Відкрив та привітав увесь викладацько-студентський колектив відділення з пройдешнім професійним святом завідувач автомеханічного відділення Скакун Вадим Петрович.

         Викладач економічних дисциплін Рудь Олена Володимирівна виступила з доповіддю на тему «Професія автомеханіка – як успіх у житті». Студенти ознайомилися з історією та перспективами розвитку галузі автотранспорту, можливостями успішної реалізації фахових компетентностей. Олена Володимирівна довела, що в Україні є можливість реалізувати свій творчий потенціал та професійну майстерність за достойну винагороду і тим самим забезпечити добробут і процвітання нашої країни. Студентка Грабенко Надія виступила з доповіддю «Топ-10 провідних світових автомобілевиробників».

         З вітальним словом виступила заступник директора з навчально-методичної роботи Данильченко Наталія Миколаївна, яка дала схвальну оцінку роботі усього викладацького  складу автомеханічного відділення і висловила надію, що висока кваліфікація наших фахівців у майбутньому дасть можливість покращити роботу автомобільного транспорту держави!

         Перед студентською аудиторією також виступив гість заходу – провідний фахівець Вінницької автошколи «На Поділлі» Гаврилюк В'ячеслав Миколайович. Коледж вже не один рік співпрацює з відомою у Вінницькому регіоні автошколою, де студенти мають можливість закріпити свої вміння та навички водіння на сучасному транспорті.  Данильченко Н.М. і  Гаврилюк В.М. нагородили грамотами, цінними подарунками, солодощами та сертифікатами на навчання в автошколі найактивніших та найкращих студентів за підсумками  професійного місяця.

         Ведуча заходу, викладач спецдисциплін Мусієнко Лариса Петрівна оголосила призерів всіх пізнавальних заходів. Так, у конкурсі  «Визначення технічного стану елементів генератора», який провели викладачі фахових дисциплін Яровий Андрій Віталійович та Терешко Андрій Васильович, І місце виборов Шпінай Олександр (група 4-АМ2); ІІ місце – Підлісний Андрій (група 4-АМ1); почесне ІІІ місце зайняв Волосенко Богдан (група 3-АМП).

         У конкурсі на кращі знання будови автомобілів переміг студент групи 4-АМ3 Паламарчук Максим; ІІ місце виборов Герасько Ігор (група 4-АМ2), а  студент групи 4-АМ1 Цюпій Богдан зайняв почесне ІІІ місце. Конкурс провів викладач Ходзінський Юрій Валерійович.

   Також були підведені підсумки ділової  гри «Багаж знань», яку серед четвертокурсників провів Яровий Андрій Віталійович. Така цікава назва для конкурсу була підібрана недаремно, адже студенти показали всі свої теоретичні знання та практичні навички з технології технічного обслуговування та ремонту автомобілів, якими вони володіють на сьогодні. І володарем найбільшого багажу знань виявився студент групи 4-АМ2 Бевза Владислав; ІІ місце посів Драчинський Костянтин (група 4-АМ1); ІІІ місце – Паламарчук Максим (група 4-АМ3).

   Визначені призери і конкурсу викладачів Скакуна Вадима Петровича та Масіка Олександра Миколайовича «Дефектування колінчастого валу двигуна».  Студент групи 3-АМП Заїка Юрій зайняв І місце; ІІ – Деньковий Ярослав (група 3-АМП), а почесне ІІІ місце зайняв Білоус Вадим (група 4-АМ2).

   На завершення професійного місяця відбулася командна гра «Брейн-ринг» на знання правил дорожнього руху, вже за традицією підготовлена викладачами: Ємельяновим Борисом Володимировичем, Скакуном Вадимом Петровичем та Яровим Андрієм Віталійовичем.  Збірні команди груп третього курсу показували свої знання з історії автомобілебудування та правил і безпеки дорожнього руху.  Дружня команда групи 3-АМ1 на чолі з капітаном   Кузінським Павлом виборола І місце; на ІІ місці – команда групи 3-АМ2 на чолі з капітаном Малайом Давидом;  ІІІ місце зайняла команда групи 2-АМП, капітан команди - Міхалина Володимир.

   Ведуча заходу Мусієнко Л.П. відзначила, що студенти-автомеханіки талановиті у всьому. Так, нещодавно у коледжі було проведено І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу молоді імені Тараса Шевченка, і Юрій Лисиця, студент групи 2-АМ1, виборов у цьому конкурсі почесне ІІІ місце.

   До Дня захисника України серед студентів коледжів та університетів міста проводилися спортивні змагання «Козацькі розваги».  І почесне І місце виборола збірна команда саме нашого коледжу! А капітан команди – студент групи 4-АМ1 Іванчук Олег переміг особисто у таких вправах, як: перетягування канату, «закинь колоду», вправа з гирями тощо.

   Також у жовтні команда коледжу з міні-футболу брала участь у грі за кубок від  олійножирового комбінату. Кубок отримали студенти-футболісти автомеханічного  відділення: Павліщук Олег, Єфременюк Олександр, Гора Олександр, Загороднюк Максим, Дармограй Юрій та Іванчук Олег.  Одним з найкращих футболістів визнаний Павліщук Олег, він нагороджений пам’ятним подарунком – статуеткою футболіста.  

   А  з нагоди  свята Дня студента були нагороджені  найактивніші у громадському житті відділення майбутні автомеханіки: Білоус Дмитро – група 1-АМ1, Шенфельд Валерія та Яровий Максим – група 1-АМ2, Горячев Владислав – група 1-АМ3, Німак Віталій – група 1-АМП, Марущак Дмитро – група 2-АМ1, Семеніхіна Ольга – група 2-АМ2, Поліщук Андрій – група 2-АМ3, Майко Анатолій – група 2-АМП, Богачук Катерина – група 3-АМ1, Кердун Сергій – група 3-АМ3, Терземан Микола та Грабенко Надія – група 3-АМП, Білян Олександр та Сніцарук Олег – група 4-АМ1, Шпінай Олександр – група 4-АМ2, Литвинюк Вадим – група 4-АМ3!

   Приємна, дружня, майже домашня атмосфера панувала у залі впродовж всього заходу. Завершило її виконання студентами пісні Кузьми Скрябіна «Старі фотографії», під супровід якої всі присутні з насолодою переглянули фото найяскравіших моментів життя студентів відділення.

 

ФОТО