Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Гуртуємось заради перемоги!

Дата: 25.05.2023

         Триває війна і ми не можемо стояти осторонь подій, які відбуваються навколо. В такий непростий час, надважливо активно висловлювати громадянську позицію, робити свій посильний внесок у перемогу і не забувати, по-людськи, дякувати нашим захисникам та захисницям.
         24 травня у Вінницькому фаховому коледжі Національного університету харчових технологій пройшла благодійна ярмарка «Гуртуємось заради перемоги!».
         Доброчинна подія об’єднала студентів, батьків, викладачів та небайдужих гостей, заради спільної мети – збору коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ.
         Готувалися до заходу творчо та креативно…
         Ярмарка вражала українським колоритом та духом патріотизму. Фоє коледжу заполонив пряний аромат свіжої випічки та живих квітів.
         Наші гості могли спостерігати різноманітний та широкий асортимент товарів, естетичне оформлення лавок з виробами ручної роботи, презентації ексклюзивних українських страв. Мали можливість отримати консалтингові послуги з використання технології штучного інтелекту – GPT 4.0 та зробити тимчасове татуювання фарбами за донати для української армії.
         У стилі кращих народних традицій, пригощали наїдками на будь-який смак: картоплею по-чорнобаївськи, патріотичною піцею, бограчем, канапками, борщем, варениками, пельменями, налисниками, випічкою з маком та вишнею, оригінально оформленими кондитерськими ласощами, натуральними соками та компотами власного виробництва.
         Ціни ставили доступні, продажі йшли легко в невимушеній та позитивній атмосфері. Директор коледжу Володимир Керницький власним прикладом, закликав викладачів та студентів до активних розпродажів з благородною метою.
         У підсумку нашої спільної роботи вдалося зібрати понад 30 тисяч гривень. Крім того, після довготривалого дистанційного навчання, ми отримали величезне задоволення від живого спілкування один з одним та, звісно, смачного частування.
         Наші доблесні воїни на фронті боронять Україну,а ми в свою чергу, маємо бути їм надійною опорою. Тільки так – зможемо наблизити перемогу!
         Таким чином, ми висловлюємо свою подяку ЗСУ. Бо хто за що, а ми за незалежність!

 

ФОТО