Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Співчуваємо серцем - піклуємось діями!

Дата: 17.05.2023

         ВСП «ВіФК НУХТ» продовжує дарувати турботу та підтримку нужденним, які наразі опинились у складних життєвих обставинах, не лише добрим словом, а й ділом.
         Волонтерське об’єднання «Дорогою добра» організувало серед студентів, їх батьків, викладачів та працівників коледжу, благодійний збір необхідних побутових речей для підтримки евакуйованих осіб, дітей та сімей з категорії найбільш соціально незахищених верств населення, що постраждали від війни.
         Задля відновлення добробуту людей, які змушені адаптуватися до нової реальності життя, ми передаємо у благодійний фонд «СИНЕРГІЯ заради ДОБРОБУТУ»: дитячий одяг та взуття, іграшки, продукти дитячого харчування, засоби особистої гігієни тощо.
         Війна змінила звичний перебіг життя та незважаючи на всі труднощі, нам вдається триматися. А волонтерство вже стало однією з частин повсякденних справ, то ж і надалі ми будемо об’єднувати усі зусилля, адже будь-яка посильна допомога, наближає нашу спільну перемогу.

 

ФОТО