Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Пізнавальна, рухлива психологія – гуртує!

Дата: 24.04.2023

         У квітні в Україні своє професійне свято відзначають - психологи. Це люди, котрі стають опорою, подають руку допомоги, підтримують у найважчі періоди життя та повертають нашу віру в себе і світле майбутнє.
         Психологічна служба Вінницького фахового коледжу НУХТ запропонувала студентам поринути в захоплюючий світ психології та самопізнання. Разом з практичним психологом Діаною Ставруновою, першокурсники весело та креативно проявили себе в грі-квесті «Лабіринтами психології», яка була покликана, краще познайомити молодь з психологією та її користю для людини, об’єднати, навчити працювати в команді, довіряти один одному, тренувати практичні навички, творити, проявляти свої індивідуальні здібності та зарядитись позитивним настроєм.
         П’ять команд учасників, отримали інструкцію та прямували станціями згідно свого маршрутного листа. Кожна станція мала свою особливу мету та завдання.
         Найбільш яскраво та спритно пройшла маршрут квесту команда «ДУБ» (спеціальність «Комп’ютерна інженерія»).
         Кмітливими, завзятими, драйвовими були учасники і інших команд:
         «BRAINIACS» - (спеціальність «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» , «Телекомунікації та радіотехніка»);
         «Ліниві переможці» - (спеціальність «Менеджмент», «Харчові технології»);
         «Доміно» - (спеціальність «Автомобільний транспорт»);
         «Сонечко» - (спеціальність «Теплоенергетика» «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»).
         Учасники отримали у подарунок від студентської профспілки купони (20 штук) на безкоштовну страву в мережі сімейних ресторанів траторія «TERRAMARE», а від організатора гри-квесту – практичного психолога солодощі, блокноти та ручки.
         Ось так, активно, цікаво і пізнавально ми поєднуємо навчання з дозвіллям.

 

ФОТО