Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Створімо поезію разом!

Дата: 19.04.2023

         Вінницький фаховий коледж НУХТ відомий своїм технічним спрямуванням. Багато років ми професійно готуємо фахівців з: обслуговування та ремонту автомобілів і двигунів, обслуговування комп’ютерних систем і мереж, технічного обслуговування і ремонту апаратури зв’язку та оргтехніки, теплоенергетики, електроенергетики та інших.
         Проте спрямовуємо освітній процес так, аби кожен студент зміг розкрити свій потенціал та знайти однодумців за спільними інтересами і вподобаннями.
         Юнаки та дівчата полюбляють висловлювати свої переживання, захоплення та емоції у віршованій формі, бо так легше висловити світу те, про що неможливо сказати вголос.
         Помітивши таку тенденцію до креативного самовираження, бібліотекар Світлана Процько організувала зі студентами 1- го курсу творчу зустріч, присвячену Дню поезії та творчого мислення.
         Об’єднавшись у команди, студенти поринули в світ романтики та натхнення. Працювали методом «мозковий штурм», тому всі мали можливість висловитись та бути почутим. У ході обговорення, з’явилось багато цікавих ідей для наступних зустрічей.
         Війна між Україною та росією безперечно вплинула на вибір основної теми заходу. Адже, у нас одна мрія на всіх – Перемога України! Створену поезію «Мрія» молодь наповнює гарними передчуттями та вірою в світле майбутнє.
         Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість навчатись і творити!
         Слава Україні!!!

 

ФОТО