Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Використовуємо свій вільний час з користю!

Дата: 11.04.2023

         Ефективне використання вільного часу – важливий засіб формування особистості, де відбувається самореалізація творчого, інтелектуального і духовного потенціалу.
         У ВіФК НУХТ студенти завжди можуть знайти собі людей, близьких по духу та об’єднуватися за спільними інтересами. Адже коло спілкування та різноманітність особистісних потреб – це індикатор рівня культури молоді.
         Пізнавально та креативно використовують свій позанавчальний час студенти, які проживають в гуртожитку. Зокрема, цього разу, зібралися аби наповнитись позитивом, поділитись своїми знаннями та навчитись новому, граючи в улюблену розвагу ерудованих людей у всьому світі – настільну гру «Скрабл». У процесі гри учасники разом з бібліотекарем Світланою Процько, яка виступила ведучою, розвивали уяву, тренували пам'ять та увагу, поповнили словниковий запас.
         Успішно тримаємо баланс між освітньою діяльністю та всебічним розвитком наших студентів, що є запорукою їх професійного росту.
         

 

ФОТО