Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Дбаємо про своє ментальне здоров'я!

Дата: 07.04.2023

         Здоровий дух, тіло та психіку людини із соціальним складником об’єднує ментальне здоров’я – стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно навчатися, працювати та робити внесок у суспільне життя.
         До Всесвітнього дня здоров’я та в рамках комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у гуртожитку ВіФК НУХТ пройшла година спілкування практичного психолога Діани Ставрунової зі студентами-мешканцями гуртожитку на тему: «Підтримка ментального здоров’я та формування стресостійкості в молоді під час війни».
         За допомогою групової вправи «Пошук ресурсів» виявили основні труднощі, які доводиться долати з початком повномасштабної війни та які особистісні ресурси допомагають справитися та переживати найважчі часи.
         У форматі «питання-відповідь» проговорили: як зрозуміти, що тобі потрібна допомога? Що допоможе підтримати себе та інших у періоди стресу? Які корисні звички напрацьовувати аби вберегти міцне здоров’я та піднесений настрій?
         Сьогодні, не дивлячись на труднощі, завдання кожного свідомого українця – дбати про своє психічне самопочуття та займатися фізичним розвитком, адже ми повинні зберегти здорову націю для майбутніх поколінь.

 

ФОТО