Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

ВіФК НУХТ – твій правильний вибір!

Дата: 07.04.2023

         Обираючи навчальний заклад, перед випускниками 9-х та 11- х класів і їх батьками, постає безліч запитань. Освітні можливості, умови вступу, особливості навчання та дозвілля, майбутні перспективи…
         Саме тому 07 квітня у ВіФК НУХТ пройшов День відкритих дверей.
         Заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Данильченко ознайомила інтернет-аудиторію з історією становлення закладу освіти, переваги навчання, здобутки викладацького колективу, матеріально-технічне забезпечення, перспективи працевлаштування, дуальну та ступеневу освіту. І, звичайно, акцентувала увагу слухачів на особливостях вступної кампанії – 2023 року. Детально проговорили, як функціонує електронний кабінет; що таке мотиваційний лист; які іспити необхідно скласти; що таке конкурсний та прохідний бал. Наголосила про важливість та цінність підготовчих курсів для майбутніх абітурієнтів.
         Пишаємося тим, що Наш коледж – це освітній простір для особистісного розвитку, оснащений сучасним матеріально-технічним забезпеченням, надає якісну ступеневу освіту за актуальними та популярними спеціальностями.
         Під час віртуальної зустрічі озвучили й тему дозвілля молоді в вільний від навчання час. Різноманіття гурткової діяльності у коледжі не залишає осторонь всіх бажаючих та забезпечує всебічних розвиток творчих і креативних здібностей.
         Друже, двері коледжу відчинені для Тебе!
         Ти отримаєш ґрунтовні знання, практичні вміння, навички і компетенції, які значно розширять Твій кругозір та навіть можливість майбутнього працевлаштування.
         Коли є ціль – зробити вибір легко!
         Приходь, цікався – вступай і навчайся!

 

ФОТО