Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

За покликом душі та від щирого серця…!

Дата: 07.04.2023

         Усі ми родом з дитинства… Безтурботного, дзвінкого, різнокольорового та безпосереднього. Часом зі спогадів виринає ніжний матусин голос, яким розпочинався новий день або ж запах бабусиних пирогів, щойно з печі, чи раптове відчуття тої радості, коли тато навчив їздити на велосипеді.
         Сьогодні російська збройна агресія проти України залишає в дітей зовсім іншу згадку про світ дитинства. Коли замість того, щоб гратися, навчатися, розвиватися, збалансовано харчуватися, спілкуватися з друзями та просто радіти життю, вони змушені ховатися у холодних підвалах, боятися сирен і дорослішати на очах від пережитого лиха.
         Та по всій Україні діти вірять в Перемогу та чекають на дива. Саме тому, з ініціативи студентського самоврядування, волонтерського об’єднання «Дорогою добра» Вінницького фахового коледжу НУХТ та підтримки адміністрації, студенти та викладачі, за покликом душі, приєдналися до благодійної акції «Від дитини до дитини».
         Нашим студентам подобається творити магію, даруючи радість та позитивні емоції тим діткам, які, на разі, цього потребують. Вони залюбки діляться наборами для творчості, книгами, канцелярським приладдям та солодощами. Адже через благодійність, милосердя, добрі вчинки – формується любов та чуйність до ближнього.
         Все, що закладено в нас з дитинства, залишається з нами назавжди. Тому, так важливо під час страшної війни подарувати дітям Балаклії теплий та сонячний промінчик щастя.

 

ФОТО