Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Шевченкове слово єднає серця!

Дата: 21.03.2023

         У коледжі продовжуються Шевченківські дні...!
         Студенти-першокурсники мали можливість продемонструвати та перевірити свої знання з життя і творчості Т.Г. Шевченка у літературному квізі «Шевченкове слово в наших серцях!».
         Гра проходила емоційно, весело та рухливо. У кожному турі, п’ять команд учасників, які проявляли свою ерудицію та вміння аналізувати, адже завданням квізу було розвіяти шаблонні та стереотипні знання про те, ким був і як жив великий митець; розкрити його справжню сутність та побачити істину, яку він залишив для нащадків у своїй творчості.
         У перервах між турами юнаки та дівчата розвивали уяву, кмітливість і артистизм у грі «Крокодил» та завзято складали пазли в основу яких лягли безсмертні рядки Тарасових шедеврів.
         Переможцями стала команда «Шевченкознавці» (1-ОК-1, 1-ОК-2), почесне друге місце посіли «Кобзарі» (1 – АП, РА), третє місце зайняли «Бойові друзі» (1 - ОВ, 1 - ТЖ). Організатор квізу – Наталія Галинська подякувала всім учасникам за любов і відданість до Шевченкового слова. Призери гри отримали разовий грант на оцінку (10, 9, 8 балів) з української літератури, а студентська профспілка привітала усіх гравців солодкими подарунками.

 

ФОТО