Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Ярмарок вакансій

Дата: 16.03.2023

         Ярмарок вакансій – це захід, який надає можливість компаніям знайти фахівців та презентувати себе як роботодавця. Для кандидатів на посади – це шанс знайти роботу в провідних компаніях!
         16 березня 2023 року в on-line режимі відео конференції відбувся «Ярмарок вакансій» на платформі Zoom для здобувачів освіти 3-х та 4-х курсів, випускників, викладачів з представниками бізнесу.
         Рік 2023 став викликом для усіх нас. Метою нашого заходу - довести, що попри війну в Україні є і робота, і перспективи. І нам це вдалося.
         У пленарному та секційному засіданнях взяли участь 15 роботодавців, які представляли усі сфери економіки нашої країни. Серед них компанії: Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль», ТОВ «Вінницька птахофабрика», ТОВ «Промавтоматика, ТОВ фабрика смаку «Сонях», ТОВ «Старокостянтинівський олійноекстракційний завод», ресторан «Аристократ», «Вінницька дитяча клінічна лікарня» Вінницької обласної ради, ТОВ ГК «Автомир», ТОВ «АВТОХЕЛФ» Бош Авто Сервіс, IT Асоціація Вінниці, ТОВ «Немирів-Авто» та інші. До заходу долучились колишні випускники коледжу, а нині провідні фахівці потужних компаній.
         Фахівці Вінницької філії Вінницького обласного центру зайнятості розповіли учасникам заходу про реальні можливості працевлаштування, ознайомили з уніфікованою оперативною базою вакансій.
         Представники підприємств свою роботу презентували за допомогою відеороликів і презентацій, надавали інформацію про існуючі вакансії, вимоги до претендентів, рівень заробітної плати, можливість кар’єрного зростання та інше. Студенти отримали вичерпні відповіді на свої запитання щодо проходження практики на підприємстві та можливості подальшого працевлаштування.
         Сподіваємося, що всі учасники змогли удосконалити свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.

 

ФОТО