Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Небезпечна субкультура «ПВК РЕДАН»

Дата: 02.03.2023

         2 березня у ВіФК НУХТ відбулася інформаційно-просвітницька онлайн-зустріч заступника директора з виховної роботи Наталії Любчак, практичного психолога Діани Ставрунової із завідувачами відділень та керівниками академічних груп.
         Під час відеовключення було озвучено основні організаційні та практичні питання, що виникають в освітньому процесі і важливі в подальшій роботі зі студентами.
         Найактуальнішим стало обговорення появи в Україні нової небезпечної субкультури «ПВК РЕДАН». Є підстави вважати, що поширення цього молодіжного руху в нашій країні – це російська інформаційно-психологічна спецоперація, направлена на дестабілізацію ситуації в Україні.
         Практичний психолог Діана Ставрунова, ознайомила присутніх з основними ознаками ідентифікації потенційних учасників масових бійок. Звернула увагу керівників груп на особливості підліткового віку та наголосила про довірливі стосунки між педагогом і студентом.
         Важливо пам'ятати, що часто така поведінка є відповіддю підлітка на складні обставини в яких він опиняється. У нашому випадку – це війна. Молоді люди, психіка яких втомлена, через постійних стрес – легко піддаються та схильні до ризикованих дій.
         Цікаве творче та спортивне дозвілля наших студентів, патріотичне виховання, участь у волонтерській діяльності та активна включеність батьків та викладачів у життя підлітків – запорука формування здорового національно свідомого покоління українців.

 

ФОТО