Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Небесна Сотня у наших серцях!

Дата: 22.02.2023

         Лютневі події Майдану 2014 року не залишають осторонь жодного учасника освітнього процесу ВіФК НУХТ. У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії України у коледжі продовжують проводити тематичні онлайн заходи.
         Викладачем соціальних дисциплін Раїсою Лисій презентовано годину історичної пам’яті «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повік». За допомогою архівних відеоматеріалів відтворено хронологію основних подій періоду від 21 листопада 2013року до 22 лютого 2014р. Викладач нагадала студентам, що учасники подій Майдану поклали своє життя за краще майбутнє, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.
         Сергій Осьмірко – викладач загальнотехнічних дисциплін разом зі студентами автомеханічного відділення у годині спілкування «Герої не вмирають!» розкрили суть подвигу Героїв Небесної Сотні, вшанували героїзм наших земляків – Максима Шимка з Вінниці, Валерія Брезденюка та Леоніда Полянського із Жмеринки, Юрій Нечипорук з Хмільника.
         Хай пам'ять про усіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі!

 

ФОТО