Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Всесвітній хокатон з ігрових технологій

Дата: 13.02.2023

         Вперше студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ спеціальності «Комп’ютерна інженерія» взяли участь у Всесвітньому хакатоні з ігрових технологій Global Game Jam 2023. У неділю 5 лютого завершився Global Game Jam 2023 - найбільший світовий захід з розробки ігор. У ньому взяли участь 39483 розробники з понад 100 країн світу, і за тиждень зробили 7630 ігор на тему джема, "ROOTS" (корені).
         Україна бере участь у Global Game Jam з 2016 року. Цього разу було організовано 11 локацій: онлайнових чи гібридних, де 385 учасників створили за тиждень 83 гри.
         У Джемі взяли участь такі студенти: Іщенко Микола 3ОК2, Лавришин Віталій 3ОК1, Шаргородський Денис 2ОК2 (Ментор – Кривобока Галина Іванівна), Зять Максим 4ОК1, Кривобока Анна 1ОК1, Гілевич Іван 1ОК1, Крамар Артем 1ОК2 (Ментор – Шаргородська Наталя Борисівна). Учасники мали можливість працювати як в команді так і самостійно, також створювали не тільки саму гру, а мали можливість розробити сценарій гри, саму ідею і презентувати її журі. Саме в цій номінації студентка Кривобока Анна отримала не лише Сертифікат учасника, а й ціні призи від організаторів.
         Пишаємось нашими креативними студентами, бажаємо їм успіхів та творчих звершень у їх подальшому професійному зростанні!!!
         Віримо в ЗСУ!!
         Україна переможе!!

 

ФОТО