Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Користуйся Інтернетом безпечно…

Дата: 08.02.2023

         7 лютого 2023року викладачі та студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ взяли участь у онлайн-марафоні до Дня безпечного інтернету, що проводився за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації.
         Викладачі мали нагоду почути експертні виступи та отримати корисні поради щодо онлайн-безпеки здобувачів освіти, поставити запитання експертам наживо, пройти онлайн-опитування та квест. Під час марафону також були представлені можливості цифрових інструментів та платформ Google для безпечного перебування в інтернеті.
         Для студентів було цікавим пройти вебквест «Як козаки безпеку шукали», в завданнях можна було визначити типи загроз в Інтернеті, хто такі хакери, а також знаходили вихід із реально описаних ситуацій.
         Онлайн-марафон відбувся в межах співпраці Google Україна, Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації. Партнерами марафону є ГО «Ла Страда» та ГО «Безбар’єрність».

 

ФОТО