Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Україна – єдина!

Дата: 22.01.2023

         22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме цього дня був ухвалений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. І постала єдина соборна Українська держава!
         День Соборності України – це можливість вкотре заявити на весь світ, що Українська нація – єдина, а її територія – неподільна.
         На превеликий жаль, боротьба українців за цілісність та незалежність триває й досі. Сьогодні, як ніколи раніше, виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу.
         На Сході України свободу і незалежність держави відстоюють українські патріоти, нерідко – ціною власного життя. Віримо – наші мужні воїни не дадуть ворогу зламати дух українського народу, ми вистоїмо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну.
         У цей день бажаємо всім миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай усі прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності українського народу.
         В єдності – наша сила!

 

ФОТО