Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Сміливі нести світло!

Дата: 22.12.2022

         22 грудня - День працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
         Цей рік став важким для кожного з нас. Ми збагнули як важливо підтримувати один одного у важкі часи. Зрозуміли, що немає нічого важливішого за людське життя. Почали цінувати, на перший погляд, звичні, проте затишні речі - тепло та світло у оселі.
         Сьогодення українських енергетиків: небезпечне, фізично важке, холодне, майже без сну, але з розумінням, що їх робота цілеспрямована та надважлива. І ввечері, запаливши свічку, ми спокійні, бо точно знаємо – Вони працюють.
         ВСП “Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій” пишається своєю дотичністю до становлення та зростання молодого покоління електриків та теплотехніків. І бачимо широкі перспективи їх майбутньої діяльності.
         Вітаємо з професійним святом, шановні працівники енергетики України! Разом зі світлом Ви несете надію у всі міста та селища нашої Батьківщини. Ви підтримуєте серце – живлення країни, яка саме зараз виборює свою незалежність. Дякуємо за Вашу невтомну та самовіддану працю - за турботу про нас.
         Майбутні вступники, цікавтесь перспективами та вже зараз робіть правильний вибір!
         Енергетика - круто!
         Енергетика - модно!
         Енергетика - актуально!

 

ФОТО