Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Кроки до здійснення мрії!

Дата: 10.12.2022

         Вже майже десять місяців уся Україна живе в новій реальності, яка спричинена повномасштабним вторгненням. Інша реальність настала не лише для кожного українця, кожної сім’ї чи кожного міста, а й для кожного закладу освіти. Та ніщо не стане на заваді навчанню та розвитку.
         Тож 10 грудня у ВіФК НУХТ пройшов День відкритих дверей у форматі онлайн. Діалог з майбутніми абітурієнтами відбувся на платформі Zoom.
         Заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Данильченко розповіла інтернет-аудиторії про здобутки викладацького колективу, матеріально-технічне забезпечення, актуальність професій, дуальну освіту, можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд.
         І звісно ж, під час етеру усі зацікавлені мали нагоду дізнатися про особливості вступу 2023 року: як успішно підготуватись до іспитів; основні дати подачі документів; складності написання мотиваційного листа, його роль у вступній кампанії; що таке конкурсний та прохідний бал; електронний кабінет, навіщо він потрібен і як функціонує.
         А продовжити віртуальну екскурсію можна на офіційному сайті коледжу, де у рубриці «Лафхак для абітурієнта» дізнаєтесь інформацію щодо освітніх програм спеціальностей, проходження практики, перспективи подальшого працевлаштування тощо.
         Перемога! Безпека! Освіта! – це ті пріоритети, які ставить у теперішній час вся освітянська спільнота. Будь-яка війна закінчується миром, і українці його обов’язково здобудуть! Життя переможе заради розумної і талановитої української молоді!
         Переглядай! Обирай! Вступай!
         З любов’ю, ВіФК НУХТ!

 

ФОТО