Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Сильні! Незламні! Непереможні!

Дата: 05.12.2022

         Сьогодні свято кожного, хто хоч раз, за покликом серця, допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Українські волонтери – захисники в тилу, які кожен день роблять Україну сильнішою. А об’єднала усіх – спільна жага до Перемоги. У воєнний час люди організувались та демонструють потужний волонтерський рух.
         У Вінницькому фаховому коледжі НУХТ плідно працює волонтерське об’єднання «Дорогою добра». І хоча дистанційне навчання вносить свої корективи та це не є перешкодою у бажані бути корисним.
         Викладачі та студенти активно долучаються до підтримки тих, хто потребує допомоги.
         Мешканці гуртожитку обігрівали теплом своїх сердець людей, які змушені були покинути свої домівки і шукати прихисток: упродовж 3-х місяців для понад 400 осіб, було створено комфортні умови для тимчасового проживання та за бажанням надавалось харчування; підтримали ініціативу вінницького волонтерського руху та долучились до випікання домашніх смаколиків для захисників Харківщини.
         У всіх спільне бажання – це перемога над ворогом. Тож студенти разом зі своїми батьками виготовляли протитанкові їжаки, а викладачі займалися плетінням маскувальних сіток.
         Щодня ми бачимо перед собою нові виклики війни. Тож разом зі всією Україною активно донатимо на потреби ЗСУ, зокрема взяли участь у зборі коштів на автомобіль для бійців 120-ї бригади, який необхідний для боротьби на кордоні з ворогом.
         І на цьому добрі справи не закінчаться …
         Колектив працівників та студентів ВіФК НУХТ переконаний у тому, що лише разом, шляхом взаємодії та командної роботи, можна подолати будь-які випробування та труднощі.
         Віримо, що тепло наших сердець та спільні добрі справи вбережуть країну.
         Бо ж разом ми - СИЛЬНІ, разом – НЕСКОРЕНІ!

 

ФОТО