Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Толерантність – основа людського спілкування!

Дата: 16.11.2022

         16 листопада у всьому світі відзначають Міжнародний день толерантності. Цього дня 1995 року, державами - членами ЮНЕСКО була ухвалена Декларація принципів терпимості (толерантності).
         Кожен з нас неповторний і здатен наповнити цей світ чимось особливим. Проте людський мозок умовно поділяє інших на «своїх» або «чужих». Нас приваблюють люди, які схожі на нас або ж ми з обережністю чи презирством придивляємось до тих – з якими у нас є відмінності. На цьому ґрунті, можуть виникати прояви нетерпимості, неповаги та навіть агресії до інших.
         Практичний психолог ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» - Діана Ставрунова, звертає особливу увагу на виховання у студентів толерантного спілкування та терпимого ставлення до оточуючих, адже це запорука здорових та дружніх стосунків серед молоді.
         До дня толерантності, психолог разом з активними першокурсниками, створили просвітницький відеоролик «Всі ми різні – всі ми рівні!» метою якого є спонукання студентів до роздумів про унікальність, цінність та рівність кожної людини.
         Важливо розуміти, толерантність – це не поступка, поблажливість чи потурання, а здатність почути і зрозуміти кожного, не відкидаючи власних інтересів.

 

ФОТО