Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2022»

Дата: 16.11.2022

         15-16 листопада 2022 року студенти 3-4 курсів спеціальностей 181 Харчові технології, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, 123 Комп’ютерна інженерія, 073 Менеджмент взяли участь у Ярмарку Вакансій «NUFT Carer Chance 2022», який проведено Національним університетом харчових технологій.
         Ярмарок Вакансій проводився в форматі онлайн-трансляцій на платформах Zoom, MS Teams, Google Meet, Youtube та ін. У заході взяли участь більше 15 компаній: Нестле Бізнес Сервіс Львів, Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед, PepsiCo, Луї Дрейфус Компані Україна, Алма-Веко, Фуд, Ренесас Дизайн, Ернст енд Янг, Тернопільський молокозавод, ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД, ІТ-компанія Boosta, Фармак, Фармекс Груп, Данон Україна, Концерн Хлібпром, АБІНБЕВ ЕФЕС Україна, Radisson Blu Resort.
         Формат Ярмарку Вакансій дає можливість краще познайомитися з діяльністю компаній, корпоративною етикою, дізнатися про цікаві факти виробництва, а також окреслити необхідні навички, які будуть потрібні для успішного працевлаштування здобувачів освіти.
         HR – менеджери підприємств розповіли про можливості професійного розвитку майбутніх співробітників, вимоги до Skills на вході в компанію, що дає можливість здобувачам освіти на початковому етапі скласти свою дорожню карту для руху у сфері фінансів, менеджменту, бухгалтерії, ІТ – спеціалізації, та в майбутньому забезпечити можливість стажування, працевлаштування, професійний розвиток студентів. Особливу увагу приділено можливостям крос-функціонального кар’єрного розвитку та освітнім проєктам.
         Студенти обговорили не лише вимоги роботодавців, а й попередньо виявили нагальність практичного застосування своїх знань і вмінь, що, безумовно, заохочує до навчання та відкриває нові резерви потенціалу молоді.
         Для здобувачів освіти цікавим було створення власного резюме для подальшого працевлаштування. Студенти отримали велике задоволення, багато позитивних емоцій, а головне провели час з користю.
         Висловлюємо вдячність всім активним учасникам та організаторам, які, незважаючи на воєнний час і нестабільну безпекову ситуацію, сприяють працевлаштуванню молодих спеціалістів.
         Тож бажаємо студентам правильного вибору, роботодавцям – класних фахівців, а всім нам – миру та міцного здоров’я!

 

ФОТО