Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Глобальний тиждень медіа грамотності

Дата: 08.11.2022

         У всьому світі з 24 по 30 жовтня проходив Глобальний тиждень медіаграмотності. Студенти груп: 1ОК1, 1ОК2, 2ОК2, 2РА та викладачі дисциплін комп'ютерного напрямку взяли участь в проходженні Національного тесту з медіаграмотності, перевірили свою стійкість до пропаганди та дезінформації.
         Тест містив кілька блоків: базове розуміння медіаграмотності, орієнтування у світі соцмереж, здатність оцінити достовірність та вплив новини, навички фактчекінгу, здатність убезпечити особисті дані. Цей тест розроблений Фільтром, національним проєктом з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України, програмою USAID «Мріємо та діємо» та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», які виконуються IREX, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Посольства Великої Британії в Україні та Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

 

ФОТО