Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

З Днем працівників харчової промисловості!!!

Дата: 16.10.2022

         Сьогодні, своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості України. Вшановуємо людей, чия праця, навіть у таких складних умовах, вражає різноманіттям продуктів українського виробництва. Багато з них, заслужено знайшли визнання й за кордоном.
         Цього року, ми переконались, що харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Адже, фахівці саме цього напрямку, злагоджено працюють в тилу, аби наші Воїни, а також люди, які наразі, цього потребують найбільше - не залишились голодними. Вони вдень та вночі трудяться, не покладаючи рук - випікають та виготовляють продукцію, забезпечують нас якісними напоями хлібобулочними виробами, м’ясними, молочними продуктами та іншими. Тепер, частенько й на волонтерських засадах.
         Зі святом Вас, дорогі працівники харчової промисловості! Щиро дякуємо вам за повсякденну копітку працю. Бажаємо професійних успіхів і безліч здобутків та перемог на різних теренах. Нехай повсякчас з Вами будуть сила, витримка, оптимізм та благополуччя.

 

ФОТО