Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Дуальна освіта. Чому зараз це тренд?

Дата: 20.06.2022

         Дуальна освіта – це запорука успішного професійного старту, нова й гнучка форма навчання, спрямована на підвищення якості підготовки саме професіоналів-практиків.
         В рамках впровадження елементів дуальної освіти у освітній процес та для зміцнення співпраці зі стейкхолдерами захист дипломних проєктів студентів четвертого курсу спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та «Телекомунікації та радіотехніка» проведено з використанням сучасних ІТ-технологій за участю керівника практики від підприємства Максименка Миколи - начальника дільниці з експлуатації автоматизованих систем керування виробництвом філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика».
         Студенти групи 4 АП представили на розгляд екзаменаційної комісії дипломні проєкти: Мельничук Михайло - «Автоматизація промислового інкубатора», Вакалюк Роман - «Розробка системи управління мікрокліматом в бройлерному пташнику». В своїх проєктах студенти запропонували сучасні системи автоматизації промислового інкубатора на сучасних вітчизняних мікропроцесорних приладах. Технічні рішення отримали позитивні відгуки як від членів екзаменаційної комісії, так і від представника підприємства.
         Студент групи 4 РА Лупол Максим у дипломному проєкті на тему: «Проєкт офісної IP ATC підприємства» розглянув актуальність розвитку мереж на основі IP-телефонії, яка обумовлена не тільки можливістю зниження витрат на телефоні переговори, але і на технічне обслуговування інфраструктури. Максименко Микола зазначив, що IP-телефонія є єдиною технічною платформою, яка дозволить об'єднати рішення для передачі даних і голосу, а також для обробки і подальшого використання цієї інформації у всіх бізнес- процесах.
         Ми маємо намір активно продовжити співпрацю з стейхолдерами – це дасть можливість студентам під час проходження виробничих практик отримувати практичні навички та досвід роботи з обраних спеціальностей для можливості подальшого працевлаштування.

 

ФОТО