Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Ми – єдині, ми – за мир!

Дата: 08.06.2022

         Мир на планеті – надзвичайно актуальна тема в усі часи. І це не дивно. Адже будь-яка людина, що загляне всередину себе, у свою душу, у свій розум, підтвердить, що зберегти мир іноді нелегко навіть у собі, що вже казати про стосунки між людьми (навіть близькими), а тим більше між країнами. Однак, повинна ж бути в цього поняття якась основа, опорна точка, зміцнивши яку, цілком реально досягти стану миру всередині себе, а отже, привнести його у своє оточення.
         Робота психолога Вінницького фахового коледжу НУХТ Світлани Назаренко – Акгуен над циклом превентивних заходів, спрямованих на психологічну підтримку молоді під час війни, продовжилась годиною спілкування «Україна бажає  МИРУ», з групами 1-АМ-1 та 1- ОК-1.
         Під час онлайн-зустрічі студенти активно висловлювали свої думки з актуальних   питань, продовжували крилаті вирази Махатми Ганді та Зігмунда Фрейда, а також ділились  емоціями  після прослуховування вірша М.Тихонова.
Мета години спілкування це не лише підтримка та збереження психічного і фізичного здоров’я студентської молоді під час війни, а й на виховання патріотизму та свідомої громадянської позиції.
         Турбуйтеся про себе і про своїх  близьких! Усім МИРУ!