Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Екскурсія на ТОВ "Вінницька птахофабрика"

Дата: 07.06.2022

         І знову 7 червня викладачі випускових циклових комісій побували у місті Ладижин на ТОВ «Вінницька птахофабрика» зі студентами 3 курсу двох спеціальностей: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології і Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Там нас зустріла Кушнір Марина - фахівець з навчання, оцінки та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика», яка відзначила, що підприємство й загалом МХП надає безліч можливостей для того, щоб стати професіоналом: «Наше виробництво – це новітнє обладнання та технології. Попрацювавши тут, можна отримати колосальний досвід та якісні профільні знання й вміння».
         Для студентів це дуже хороша можливість інтегруватися в систему підприємства, вивчати всі виробничі процеси, а також спробувати власні сили як спеціаліста. Мова йде про забезпечення студентів знаннями, вміннями і навиками, а також про можливе їх подальше працевлаштування на підприємстві.
         Студенти отримали велике задоволення, багато позитивних емоцій, а головне – провели час з користю.

 

ФОТО