Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Як пристосуватися до нової реальності сьогодення?

Дата: 24.05.2022

         Незважаючи на всі прогнози аналітиків, ніхто не знає, коли і як закінчиться війна. Фактично всі ми опинилися в новій, абсолютно нестабільній реальності. І нам потрібно якось навчитися в ній жити і функціонувати, навчатися та працювати, допомагати та підтримувати своїх рідних та близьких, не забувати про дружбу.
         Практичний психолог Вінницького фахового коледжу НУХТ Світлана Назаренко-Акгуен продовжує роботу над циклом превентивних заходів, спрямованих на психологічну підтримку молоді під час війни.
         Продовженням роботи стала виховна година «Як пристосуватися до нової реальності сьогодення? » з групою 2-Т, теплоенергетичного відділення.
         Під час онлайн-зустрічі практичний психолог провела терапевтичну вправу на пошук внутрішнього ресурсу. Студенти ознайомилися з поняттям «нова реальність сьогодення», визначили які особливості має новий період (воєнний стан). Вчилися розпізнавати свої відчуття та об’єктивно їх оцінювати, працювати над своїм емоційним станом шляхом виконання терапевтичних вправ.
         Година спілкування з психологом виявилася корисною та цікавою для здобувачів освіти, кожен зрозумів для себе на скільки важливе свідоме ставлення до власного життя та психічного здоров’я.
         Турбуйтеся про себе і про своїх близьких, бо від нашого спокою багато залежить.
         Усім МИРУ!

 

ФОТО