Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Україна – держава з міцними спортивними традиціями!

Дата: 27.04.2022

         Спорт і фізична культура – надійне  джерело енергії, гарного настрою і оптимізму, покращують фізичне й психічне здоров’я людини, знижують тривожність, допомагають подолати депресію.
         Здоров’я та здоровий спосіб життя – це запорука не тільки щасливого майбутнього, а й багатьох інших речей: успіху, стабільності та життєвого спокою.
         ВСП «ВіФК НУХТ» за здоровий спосіб життя! Традицією нашого коледжу є виховання бажання до самостійних занять фізичними вправами заради свого здоров'я. Викладачі та студенти коледжу мають різноманітні захоплення, які допомагають підтримувати здоровий спосіб життя. 
         Навіть під час таких важких для нас подій не потрібно забувати про власне здоров’я, займатися улюбленою справою, адже це допомагає впоратися зі стресом.
         А ще, спорт – це той фактор, який об’єднує людей різної національності, віри, переконань, а здоровий спосіб життя, фізична активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.
         Разом ми сила! Разом до перемоги!