Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Війна стосується кожного

Дата: 25.04.2022

         Команда з футзалу коледжу взяла участь у благодійному заході на підтримку ЗСУ та вшанування пам'яті загиблих військовослужбовців.
         Благодійна дружня зустріч відбулася за підтримки Вінницької міської ради, Комітету по фізичній культурі і спорту ВМР та Вінницької міської федерації футболу.
         Ми єдині з навчальних закладів Вінниці, хто взяли участь у благодійному заході.
         Хвилиною мовчання вшанували загиблих у війні з російськими загарбниками мирних мешканців та українських військових. Серед них і випускників коледжу 2014 року  Владислава Ком'якова та Дмитра Забузнього, які загинули захищаючи нашу країну на сході.
         Учасниками благодійного заходу, разом з командою коледжу, стали аматорські футзальні колективи, що беруть участь у змаганнях Відкритого Чемпіонату міста Вінниці. Це «Українська стратегія», «Молодь», «Меркурій» та  команда функціонерів, тренерів та арбітрів «ВМФФ», в складі якої були також і випускники нашого коледжу та Національного університету харчових технологій.
         Так, як статус заходу мав благодійний та дружній характер, змагання пройшли цікаво, динамічно в позитивній атмосфері. Учасники добре та з користю провели час за улюбленою грою, отримали  позитивний настрій та враження, що надзвичайно  важливо саме зараз, для покращення психологічного та фізичного стану здоров'я кожного.
         Під час благодійного заходу відбувався збір коштів для допомоги військовим ЗСУ. Студентський профспілковий комітет коледжу також долучився до збору та виділив кошти у розмірі 1000 гривень. Зібрані кошти будуть передані в вигляді необхідного тактичного та іншого обладнання військовослужбовцям Вінниччини.
         Разом до перемоги!

ФОТО