Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Війна, яка пройшла крізь серце…

Дата: 20.03.2022

         Минають десятиліття... Народжуються і виростають нові покоління. Але в нашій пам'яті ніколи не згасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі.
         20 березня 1944 року місто Вінницю було повністю звільнено від ворога основними силами 38-ї армії під командуванням генерал-полковника К.С.Москаленка. У важких умовах весняного бездоріжжя війська 1-го і 2-го Українських фронтів пройшли з боями сотні кілометрів, очищаючи від ворога подільську землю.
         У рамках виховних заходів, викладачі соціальних дисциплін підготували інформаційно-методичні матеріали «Визволення Вінниччини від нацистських загарбників в роки Другої світової війни» (на допомогу керівникам академічних груп), до уваги студентської молоді, оформлено хронологічний віраж «Щодня, щогодини пам’ятати!», викладач комісії Коробчинська Ю.Д. підготувала історичний відеосюжет «Весна Перемоги. Вінниччина 1944 та 2022рр.»
         24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабну війну проти України Почалися ракетні обстріли та бомбардування аеродромів та об’єктів військової інфраструктури. Сьогодні російська армія здійснює політику геноциду проти населення України - обстрілює ракетами та бомбардує цивільне населення, знищує житлові квартали, пологові будинки, лікарні, школи, дитсадки та церкви, вбиває дітей….
         6 березня 2022р. російські війська ракетами обстріляли аеропорт «Вінниця» та військову частину в Гавришівці. Внаслідок вибухів сталася пожежа з-під завалів споруд на території аеропорту «Вінниця». В результаті цих терористичних дій 9 людей загинули.
         Пам'ять про кожного з них житиме до віку у наших серцях…
         Слава Україні! Героям Слава! Перемога буде за нами!

 

ФОТО