Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Скажи стресу «НІ»!

Дата: 16.03.2022

         Війна є важким випробуванням для кожного з нас. У це лихоліття постійно переслідують стреси, тривога, втома, почуття незахищеності.
         Практичний психолог Вінницького фахового коледжу НУХТ Світлана Назаренко-Акгуен продовжує роботу над циклом превентивних заходів, спрямованих на психологічну підтримку молоді у такий непростий для України і кожного з нас час.
         Одна із запланованих тем – «Шляхи подолання стресу в умовах воєнного стану», була розглянута під час спілкування зі студентам відділення технології та організації виробництва.
         Під час онлайн-зустрічі присутні ознайомилися з практиками, які можна самостійно використовувати, щоб залишитися стійкими та дають опору нам під час війни.
         Виховна година виявилася корисною, під час її роботи здобувачі освіти збагнули одну важливу річ – в кожного з нас є достатньо внутрішніх ресурсів для збереження стабільного психологічного стану.
         Турбуйтеся про себе і про своїх близьких, бо від нашого спокою багато залежить.
         Усім МИРУ!

 

ФОТО