Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Ярмарок вакансій

Дата: 23.02.2022

         23 лютого 2022 року на базі ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» пройшов захід «Ярмарок вакансій» в on-line режимі відео конференції для здобувачів освіти 3-х та 4-х курсів, випускників, викладачів на платформі Google Meet. У заході взяли участь понад 500 осіб.
         У пленарному та секційному засіданнях взяли участь провідні компанії України: Вінницький міський центр зайнятості, ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ПрАТ «ВЕНТИЛЯЦІЙНІ СИСТЕМИ», ТОВ «Вінницька птахофабрика», ГО «ВАГ «ХЛІБСІЛЬ», SMM-агенство WeKey, ТОВ «ТЕРРА ФУД», «Вінницька дитяча клінічна лікарня» Вінницької обласної ради, ГРК «Затишок», ресторан «Салатейра», ТОВ Фабрика смаку «Сонях», ТРК «Еверест», ТОВ «Lifecell», ДП «Електричні системи», ДП «Автотрейдінг Вінниця», ГК Автомир, ПП «Беркут - Транс», ТОВ «АВТОХЕЛФ» Бош Авто Сервіс, ТОВ «Фаворит Авто Вінниця», СТО «Рено», ТОВ «Енерго Лайн», ФОП Барчук Віталій Анатолійович, ТОВ «Люстдорф», ТОВ «Полімер», ТОВ «Грін Кул», ТОВ «Автомир Вінниця», ТОВ «Фаворит Авто Вінниця».
         Ярмарок пройшов на належному рівні та надав унікальну можливість здобувачам освіти і всім, хто приєднався до участі, поспілкуватися з фаховими спеціалістами вітчизняних компаній, топовими роботодавцями українського ринку, дізнатися про кадрові потреби бізнесу та отримати особисту кар'єрну консультацію. Топ-менеджери та фахові експерти провели для здобувачів освіти і випускників цікаві лекції, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації. Крім того, спікери компаній активно дали відповідь на питання студентів та викладачів коледжу.
         Спікери змогли донести до здобувачів освіти свій посил. Інформація, яка пролунала, була цікавою та корисною, а саме головне - достовірною на сьогоднішній день. Подібні заходи допомагають молоді визначитися з подальшим шляхом розвитку своєї кар’єри та відкрити нові можливості для працевлаштування після закінчення коледжу.
         Онлайн-формат дозволив подолати бар'єри між містами, до прямих включень приєднувалися спікери з різних організацій та підприємств. Вони розповідали учасникам про те як працює підприємство, про створення інноваційних продуктів, про умови праці, про умови проходження виробничої практики, інформацію щодо працевлаштування тощо.
         Сподіваємося, що всі учасники змогли удосконалити свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.
         Ось деякі відгуки здобувачів освіти нашого коледжу:
         «Ми студенти групи 2 ВХП, відвідали сьогодні захід «Ярмарок вакансій». На ньому було представлено спікери від різних підприємств, вони донесли нам корисну інформацію про наявні робочі місця, умови праці, працевлаштування. Інна Кривешко, голова асоціації ГО «ВАГ «ХЛІБСІЛЬ» запропонувала нам різні вакансії в сфері гостинності за спеціальністю Харчові технології.»
         «Мене зацікавило запрошення Федоренко Вікторії, інспектора з кадрів ТОВ «ТЕРРА ФУД», яка розповіла про вакансію технолога молочного виробництва ТМ «Ферма». Особливо сподобалась історія становлення ТОВ «ТЕРРА ФУД» і розвиток виробничих потужностей. Запропоновані умови роботи на цьому підприємстві мені сподобались: дружній колектив, повний пакет соціального забезпечення, гарна зарплата, гуртожиток для проживання і перспектива професійного росту. І в цілому я задоволена обраною професією, яка має завжди гарні перспективи для талановитої молоді, навіть в теперішній складний час. - Бондарєва Наталія 3 ТЖ
         «Захід пройшов на належному рівні. Всі хто доповідали, на мою думку, надали можливість ознайомитись з умовами роботи сучасних підприємств автомобільного транспорту, обрати місця проходження виробничих практик, відкрили нові можливості для працевлаштування після закінчення коледжу. Для мене ця інформація була цікавою та корисною». - Реу Денис 4 АМ2

 

ФОТО