Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

В єдності – наша сила!

Дата: 22.01.2022

        День Соборності Українинаціональне  свято, день з великим політичним та історичним значенням для нашої країни.
        Саме 22 січня 1919 року на Софіївській площі у Києві було урочисто проголошено Акт злуки  двох держав – Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки,  – в єдину соборну Українську державу.
        До цієї значної події  викладач соціальних дисциплін  Вінницького фахового коледжу НУХТ Вікторія Єрмакова  підготувала  історичний відеоекскурс «Тернистий шлях до соборності».
        З почуттям глибокого патріотизму і національної свідомості студенти коледжу організували фотофлешмоб, утворивши символічний ланцюг єдності нації,  солідарності своїх прагнень жити у новій сильній Україні!
        Україна... Її майбутнє в руках молоді. Адже від неї залежить якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружньою, міцною, щасливою.
        Сьогодні День Соборності – це нагадування для всіх українців про те, що сила нашої держави  – в єдності українських земель та в єдності людей.
        Ми хочемо і віримо в сильну Україну, соборність повинна стати частинкою нашого життя і серця!