Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

День Святого Миколая – серця добром зігріває!

Дата: 19.12.2021

        Одне з найрадісніших та найочікуваніших свят – день Святого Миколая Чудотворця, яке приходить зимовою казковою чарівницею на нашу благодатну землю перед новорічно-різдвяними святами.
        Це світле і радісне свято, дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії та любові, надихає на добрі справи та милосердя до інших.
        Напередодні казкового свята, члени волонтерського об’єднання «Дорогою добра» Вінницького фахового коледжу НУХТ відвідали комунальну установу «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку» у Вінниці та Вороновиці. 
        На жаль, карантин обмежує спілкування з мешканцями пансіонату. Однак, це не завадило творити добро студентам-волонтерам. Краплинку тепла та любові молодь подарувала через власноруч підготовлені листівки, солодощі та  фрукти. На хвилі добра було зібрано  понад 350 солодких подарунків.
        Маємо надію, що святковий настрій, подарований в такий день, залишиться назавжди добрим спогадом про казку з дитинства.
        Творити добро разом – легко! Варто лише відкрити своє серце для чудес!

ФОТО