Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Україна – територія гідності і свободи!

Дата: 21.11.2021

        21 листопада в Україні відзначається День гідності та свободи, приурочений знаковій події, яка відбулася на Майдані Незалежності в Києві. Революція Гідності 2013 року, стала переломним моментом в історії нашої держави, коли всі небайдужі до долі України вийшли на Майдан на знак протесту проти призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.
        Спонтанний народний протест розвинувся в добре організовану національну революцію, яка, зосередилася в столиці.
        В цей день українці вшановують патріотизм і мужність своїх співвітчизників, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.
        Вінницький фаховий коледж НУХТ не залишився поза увагою відзначення цієї важливої для нашої країни дати. Працівниками бібліотеки підготовлено книжково-ілюстративну виставку «Їхня мужність в наших серцях».
        Студенти групи 4-ОВ  та викладач соціальних дисциплін Тетяна Юсумбелі створили історичний хронограф: «Майдан: сторінки живої історії».
        День гідності та свободи – це не лише про один день, це про зміну свідомості українців, про їхні принципи та прагнення кращого майбутнього.
        Це є підтвердженням того, що попри різні особисті погляди, українці вміють об’єднуватися задля відстоювання власних цінностей.
        Нехай буде мирне небо над нашою землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.