Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

II Молодіжний регіональний форум «Working in Ukraine NOW»

Дата: 18.11.2021

        16 листопада 2021 року студенти четвертого курсу спеціальності Менеджмент Денис Босенко, Олег Клекіт, Валерія Нагорняк та завідувач навчально-виробничої практики Світлана Поліщук взяли участь у II Молодіжному регіональному форумі «Working in Ukraine NOW», який проводився у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат». Головною метою заходу є збереження та примноження кадрового потенціалу Вінницької області.
        На форумі були присутні представники влади, освіти та бізнесу Вінницької області. Партнерами проєкту стали: ПрАТ «МХП», Фонд МХП-Громаді, ТОВ «НЕСС Груп».
        Під час форуму відбулось інформування потенційних кадрів щодо існуючих вакансій в регіонах, потреб працівників та роботодавців, організації проходження стажування, формування престижу робітничих професій, менторства та навчання.
        Засновник бізнес-школи Alter Ego Оксана Лоянич провела цікавий майстер-клас «Як знайти себе у професії». Студент Денис Босенко взяв участь у майстер-класі та був нагороджений сертифікатом «SPACE X» на навчання у бізнес-школі. 
        Старший бізнес-партнер з персоналу ПрАТ «МХП» Вінницького Регіону Анна Євшель розповіла про колаборацію бізнесу та освіти. Запросила учасників форуму до співпраці за дуальною формою навчання.
        Захід пройшов на належному рівні, був цікавим та насиченим. Студенти отримали багато нової інформації.

ФОТО