Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Відзначили найактивніших!

Дата: 17.11.2021

        Ініціативні та небайдужі, творчі й амбіційні, веселі й кмітливі – саме такими є наші студенти.  Вони встигають не лише вчитися, а й брати участь у численних міських, регіональних, всеукраїнських та міжнародних проєктах. 
        Студентів коледжу, які завжди є в аванграрді молодіжного руху Вінниці, які вносять вклад у розвиток молодіжної політики області та міста, 16 листопада, було відзначено Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, премією Вінницької міської ради: Мачушенко Тараса, студента ІІ курсу автомеханічного відділення, Бевза Артема, студента ІV курсу відділення автоматизації та комп’ютерної техніки, Короленко Інну студентку ІІІ курсу відділення технології та організації виробництва.
        Ваша активність та небайдужість, друзі,  є приводом безмежної гордості для всієї дружньої родини ВСП «ВіФК НУХТ».
        Тож усім, хто носить почесне звання СТУДЕНТ бажаємо безмежного потоку амбіцій, нових ідей, прагнень і досягнень.
        Нехай сесії проходять без проблем, в залікових книжках буде все відмінно! Але не тільки ж це головне в студентському житті! Нехай сьогоднішня відчайдушність, сміливість і молодість будуть з Вами на все життя, як і друзі, з якими Ви відзначите своє професійне свято.
        Візьміть максимум із студентського життя та насолоджуйтесь цими щасливими хвилинами!

ФОТО