Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Результати успішності

Дата: 11.11.2021

        Кожного навчального року у ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» підбивають підсумки результатів навчальних досягнень студентів. Адміністрація коледжу, зважаючи на  епідеміологічну ситуацію, прийняла відповідальне рішення – перейти  у дещо інший формат спілкування. 9-10 листопада 2021 року відбулася розширена онлайн-зустріч адміністрації коледжу із студентами І - ІІ курсів, керівниками груп та викладачами.
         У вступному слові директор Володимир Керницький ознайомив присутніх з результатами першого підсумкового контролю, звернув увагу здобувачів освіти на основні аспекти та проблемні моменти освітнього процесу. Володимир Антонович звернувся до вчорашніх абітурієнтів, які стали частиною великої коледжанської родини, не втрачати запалу, збагнути важливість навчання та відповідально підійти до процесу навчання на шляху до обраної професії.
         Заступник директора з навчальної роботи Інна Філіпська детально проаналізувала результати успішності знань здобувачів освіти, звернула особливу увагу на роботу зі студентами, які мають незадовільні оцінки. Для таких студентів встановлений термін їх подолання. Інна Анатоліївна звернулася до керівників груп, що мають таких студентів, з проханням провести індивідуальну роботу з метою підвищення мотивації до навчання.
         Оскільки навчальний процес тісно пов’язаний із виховним, до студентів звернулася заступник директора з виховної роботи Наталія Любчак. Наталія Миколаївна зауважила, що процес адаптації успішно пройшов, тому зараз основним завданням перед студентами є здобування освіти, дотримання правил внутрішнього розпорядку закладу освіти та уміння в будь-якій ситуації залишатися людяними. Не залишилися без уваги і питання, які стосуються здоров’я, а саме: паління та дотримання правил проживання у гуртожитку, адже все це є складовою сучасної, успішної молодої людини.
         Керівництво коледжу сподівається, що більшість студентів задумається та осмислить усе почуте, адже незабаром кінець навчального семестру.

ФОТО