Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Величне слово Кобзаря!

Дата: 10.11.2021

        Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Григоровича Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для усіх – Т. Шевченко є генієм, великим і вічним явищем в історії нашої держави. Його поезії не втратили і не втратять свою актуальність ніколи.
        З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення обдарованої молоді, вихованння у молодого покоління поваги до славного минулого і традицій свого народу у  Вінницькому фаховому коледжі НУХТ пройшов I етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.
У щорічному  конкурсі взяли участь 14 студентів I та II курсів.
        З вітальною промовою до учасників звернулася голова циклової комісії філологічних дисциплін Ганна Василівна Осьмірко, акцентуючи увагу на важливості конкурсу, особливо у світлі сьогоднішніх подій та  закликала присутніх вивчати та шанувати мовну і літературну спадщину нашого народу.
        Настановче слово конкурсанти отримали від викладачів-філологів.
        Презентувала поезію українського митця  учасниця конкурсу минулих років, голова студентської ради коледжу Ганна Стасюк.
        Цінуємо і будемо пам’ятати величне та пророче слово Кобзаря!

ФОТО