Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Коледж зустрічає першовересень!

Дата: 02.09.2021

        Завзяті, окрилені і нелукаві,
        Сміливі, веселі і трішки смішні,
        Ідуть першокурсники в майбутнє держави,
        Бо в ньому вони головні!
         Перший вересневий день повниться мелодійними звуками невгамовного дзвоника. Вулиці міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш коледж зустрічає День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
         З року в рік ВСП «Вінницький фаховий  коледж Національного університету харчових технологій» підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято усієї коледжанської родини.
         У святково-урочистому заході, присвяченому 30-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяли участь понад 350 студентів- першокурсників. Схвильовані, проте сяючі та щасливі очі, вчорашніх абітурієнтів, сьогодні вступили  до студентського товариства.
        З вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу Володимир Антонович  Керницький та вручив іменинникам свята символічний студентський квиток,  «ключ до знань».
        Члени Студентської ради коледжу  побажали юнакам та дівчатам, зберегти і примножити славні традиції рідної альма-матері, а вони, в свою чергу, гідно прийняли естафету відповідального ставлення до навчання і студентського дозвілля.
        Учасники художньої самодіяльності привітали усіх присутніх вокально-хореографічними композиціями.
        Свято завершилось, а плідний навчальний рік лише розпочався...
        Перший дзвінок запросив усіх студентів до навчальних аудиторій на годину спілкування зі своїми наставниками: «Державність, вимріяна поколіннями».
        А зустріч студентів першого року навчання та їх батьків з дирекцією коледжу продовжилася бесідою «Морально-етичний кодекс студента ВіФК НУХТ».  В.А. Керницький звернувся з промовою, яка допоможе молоді збагнути життєві істини, що виражають місію та візію нашого славетного освітнього закладу.
        Тож бажаємо, щоб цей рік у коледжі був мирним та щасливим, врожайним на добро, успіхи, щастя і любов!

ФОТО