Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Твій крок у майбутнє!

Дата: 19.04.2021

17 квітня 2021 року у ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» відбувся День відкритих дверей у новому онлайн-форматі «Твій крок у майбутнє». Зустріч проходила на платформі Zoom.
Про історію становлення ВіФК НУХТ, переваги навчання,  здобутки викладацького колективу, матеріально-технічне забезпечення, особливості вступу 2021 року розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Данильченко.
Інформацію про спеціальності, перспективи працевлаштування випускників презентували завідувачі відділень.
Модератором конференції була заступник директора з виховної роботи Наталія Любчак.
Незважаючи на нетрадиційний формат заходу, зустріч була «живою», інформативною: учасники ставили запитання та отримували змістовні відповіді, а за допомогою презентацій, здійснили віртуальну екскурсію по коледжу.
Цікавий матеріал про життєдіяльність освітнього закладу  випускники шкіл можуть побачити у відеопрезентаціях на сайті коледжу, у рубриці «Лайфхак для абітурієнта».
Тож маємо надію, що в майбутньому, гості онлайн-зустрічі стануть студентами нашого коледжу та братимуть активну участь у його житті.

 

ФОТО