Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Ярмарок вакансій

Дата: 15.04.2021

Працевлаштування - головна ціль кожного здобувача освіти після закінчення навчання, тому проведення заходу «Ярмарок вакансій» є особливо важливим моментом як для закладу освіти так і для представників підприємств, що залучають до себе здобувачів освіти, які прагнуть набути досвіду та стати висококваліфікованими фахівцями своєї галузі.
Цьогорічний весняний профінформаційний масовий захід «Ярмарок вакансій» проходив 12 квітня 2021 року в on-line режимі відео конференції для здобувачів освіти 3-х та 4-х курсів, випускників, викладів  на платформі Google Meet. У заході взяли участь понад 500 осіб. 
Ярмарок пройшов на належному рівні та надав унікальну можливість здобувачам освіти і всім, хто приєднався до участі, поспілкуватися з фаховими спеціалістами вітчизняних компаній, топовими роботодавцями українського ринку, дізнатися про кадрові потреби бізнесу та отримати особисту кар'єрну консультацію. Топ-менеджери та фахові експерти провели для здобувачів освіти і випускників цікаві лекції, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації. Крім того, здобувачі освіти активно відповідали на питання спікерів, задавали власні запитання.
У пленарному та секційному засіданнях взяли участь провідні компанії України: Вінницький міський центр зайнятості, ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ДП «Лакталіс Україна», ТОВ «Вінницька птахофабрика», сервісний  центр «Спеціаліст», ТОВ «Автомир Вінниця», Вінницька IT-Академія, ТОВ «Баварія-Центр», ПрАТ «Вентиляційні системи», ТОВ «Фаворит Авто Вінниця», Агенство «WeKey SMM» та багато інших.
Спікери змогли донести до здобувачів освіти свій посил. Інформація, яка пролунала, була цікавою та корисною, а саме головне - достовірною на сьогоднішній день. Подібні заходи допомагають молоді визначитися з подальшим шляхом розвитку своєї кар’єри та відкрити нові можливості для працевлаштування після закінчення коледжу.
Онлайн-формат дозволив подолати бар'єри між містами, до прямих включень приєднувалися спікери з різних організацій та підприємств.  Вони розповідали учасникам про те як працює підприємство, про дослідницьку роботу у лабораторіях, створення інноваційних продуктів тощо.
Сподіваємося, що всі учасники змогли удосконалити свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.
Ось деякі відгуки здобувачів освіти нашого коледжу:
«Мені сподобався проведений «Ярмарок вакансій» від роботодавців для здобувачів освіти автомеханічного відділення у форматі онлайн-конференції. Було цікаво послухати представників провідних підприємств автомобільного транспорту нашої Вінницької області про перспективи працевлаштування молодого фахівця. Роботодавці коротко презентували свої підприємства і сфери своєї діяльності. Особливо зацікавила розповідь директора СТО «Немирів-Авто» Глиняного С.В. про історію становлення свого підприємства і розвиток виробничих потужностей. Сергій Вікторович з захватом розповів, як сам проходив навчання в Україні і за кордоном, як вибирав і налаштовував технологічне обладнання якому немає аналогів ні на одному з підприємств Вінницької області. Запропоновані умови роботи на цьому підприємстві мені сподобались: дружній колектив, повний пакет соціального забезпечення, гарна зарплата і перспектива професійного росту. І в цілому я задоволений обраною професією, яка має завжди гарні перспективи для талановитої молоді, навіть в теперішній складний час».
Бурченко Вадим 4-АМ3
«На третьому курсі у нас починається навчальна практика на підприємствах, тому участь у заході наразі актуальна для мене. На Ярмарку вакансій було представлено багато стейкхолдерів Вінниччини та України, які співпрацюють з нашим коледжем та хочуть, щоб здобувачі освіти проходили практику з подальшим працевлаштуванням.
Мені сподобалось як представники підприємств спілкувалися з нами. Ми ставили багато запитань та отримували відповіді».
Лівандовський Данило 3-АП
«Захід пройшов на належному рівні. Всі хто доповідали, на мою думку, відкрили нові можливості для працевлаштування після закінчення коледжу. Для мене ця інформація була цікавою та корисною»
Кошмелюк Тетяна 4 ОК2
«На конференцію були запрошені спікери, що розповідали про можливості працевлаштування для здобувачів освіти відділення технології та організації виробництва.
Подана інформація була цікава не тільки для здобувачів освіти окремої спеціальності, а й для всіх студентів і стане стимулом для розвитку, розширення своїх горизонтів для можливості працевлаштування та втілення своїх творчих здібностей». 
Короленко Інна 2-ВХП

 

ФОТО