Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Планове засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики фахових коледжів Вінниччини

Дата: 08.04.2021

Планове засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики фахових коледжів Вінниччини відбулося 08 квітня на базі Вінницького фахового коледжу НУХТ. Пройшло засідання у форматі практичного онлайн семінару. Його зміст -  науково-методичний супровід створення онлайн курсів на навчальних платформах для впровадження різноманітних технологій змішаного навчання математики.
Широкою палітрою були представлені доповіді модераторів - викладачів Вінницького фахового  коледжу НУХТ:
«Основні методичні аспекти у створенні онлайн курсів на навчальних платформах» -  Панчук О.В.;
«Організація проведення занять з математики в умовах дистанційного навчання» - Дідух Я.В.;
«Використання платформи Google Classroom при вивченні математики в умовах дистанційного та змішаного навчання» - Бараболя М.М.;
«Всеукраїнська школа онлайн – інноваційна платформа для змішаного та дистанційного навчання» - Петрович С.Д.
Свої напрацювання на тему «Впровадження технології змішаного навчання в курсі вивчення математики» представили колеги:
Вихристюк Ю.А. (Вінницький технічний коледж),
Побережник Л.В. (Тульчинський фаховий коледж культури).
«Про нові технології навчання та їх застосування для мотивації навчальної діяльності студентів» - йшлося у доповіді Матищук С.В. (Чернятинський фаховий коледж Вінницького НАУ).

Учасники семінару обговорили також досвід роботи: «Застосування ігрових та імітаційних технологій при вивченні математики», що представили   Останіна Ю.В. та Кордонська І.В. (ВСП «Могилів – Подільський технолого-економічний фаховий коледж Вінницького НАУ»); та «Використання smart-технологій для формування інформаційно – цифрової компетентності студентів при викладанні математики» - Шмундяк О.В. (ДВНЗ «Могилів – Подільський монтажно – економічний коледж»).
Творчо підійшли до планування роботи на наступний навчальний рік.
Виступи модераторів та риторика спікерів  - Данильченко Н.М. (заступник директора з навчально-методичної роботи Вінницького фахового коледжу НУХТ) та Овчара І.М. (голова ОМО викладачів математики коледжів і технікумів Вінницької області, Вінницький технічний коледж) створили дискусійну атмосферу у визначенні основних технологій роботи викладача під час організації змішаного навчання, забезпечили умови для професійного зростання та стимулювання учасників практичного семінару до пошуку, творчості задля реалізації основного завдання – удосконалення своїх фахових компетентностей для формування математичної компетентності студентів.

 

ФОТО