Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Самопожертва в ім'я гідності...

Дата: 18.02.2021

        20 лютого уся Україна відзначає пам'ятний день вшанування подвигів учасників революції Гідності та увічнення пам'яті  Героїв Небесної Сотні.
         З 2014 року Майдан у Києві перестав бути просто назвою місця, він став символом свободи, єдності, сили...
         Ми схиляємо голови та віддаємо глибоку шану усім, хто віддав своє життя за наш спокій та мир. Вічна пам'ять усім героям! Вони завжди житимуть у наших душах і серцях!
         Про це мають знати та пам'ятати усі, щоб не зрадити честь тих, хто загинув, захищаючи наші життя, нашу долю, та долю України.
         З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, мужніх учасників подій на Майдані, викладачем соціальних дисциплін Коробчинською Юлією Дмитрівною проведено годину історичної пам'яті "Небесна сотня - то в серцях вогонь, він гаряче палав за Україну" за участю  члена спілки журналістів України,  очевидця тих трагічних днів - Хмельовського Юрія Дмитровича.
         Він розповів студентам свою історію, та, впевнено, змусив задуматися усіх присутніх...
         Працівниками бібліотеки створено книжкову виставку «Борітеся-поборете» та відеоспомин «Небесна сотня: ціна свободи», де учасник Революції Гідності Ігор Харлан згадував ті страшні до болю дні.
         Отож, вшануймо сьогодні Героїв України, які відважно відстоювали та відстоюють незалежність нашої держави.
         Ми завжди маємо пам'ятати, що Герої віддали своє життя за країну, за нас і нашу можливість рухатися вперед, та не здаватися.
         Цей біль житиме завжди, його ніяк не залікувати. Тож пам'ятаймо, яку величезну ціну заплачено!

ФОТО